Impressie

Benieuwd naar Uw Chef? Bekijk hieronder de impressie van het aanbod van Uw Chef in Tricht.

Restaurant Uw Chef

In het restaurant van Uw Chef geniet je van ambachtelijk bereid comfortfood in ontspannen sferen met mooie wijnen in een ongedwongen en gastvrije sfeer. Dát zijn de uitgangspunten van het team van Uw Chef Joop Nefkens.

Op de kaart

Naast een wisselend a la carte menu kan je culinair genieten van een gevarieerde menu met heerlijke gerechten. De mediterrane keuken en oosterse invloeden zijn het uitgangspunt. Als hoogtepunt serveert Uw Chef de lekkerste spareribs die je ooit hebt gegeten! Bekijk hier de menukaart of reserveer meteen, dan houden we een tafeltje voor je vrij!

Partycatering van Uw Chef

Uw Chef verzorgt op elke locatie, de partycatering van ieder aangelegenheid in de regio Geldermalsen, Buren, Meteren, Culemborg en ruime omstreken. Alles goed geregeld inclusief borden, bestek en aankleding. En wij wassen af! Lees hier all informatie over de partycatering van Uw Chef.

Bedrijfscatering van Uw Chef

Uw Chef is dé zakelijke cateraar in de regio Culemborg, Tiel, Zaltbommel, Gorinchem. We leveren lunchbroodjes, lunchbuffetten, warme (overwerk-) maaltijden en infra- en calamiteitencatering.  Ook voor de catering van een bedrijfsfeest ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier alle informatie over de bedrijfscatering van Uw Chef of bestel hier online.

Logo Uw Chef Tricht