
Menukaart Restaurant
Op de kaart van restaurant Uw Chef in Tricht staan heerlijke gerechten waarbij de Frans/Amerikaanse keuken het uitgangspunt is. Met oosterse en Italiaanse invloeden, zonder fratsen en met pure passie en beleving.
Paasmenu met asperges
10 april 2e Paasdag
Amuse
Witte asperges – Parmaham – ei – Tonnata
Voorgerecht
Pasteitje – asperges
Met Hollandse garnalen of beenham
Tussengerecht
Asperge roomsoep – sinaasappelolie
Hoofdgerecht
Asperges – zacht eitje – beurre blank
met beenham of zalm of varkens haas of diamanthaas
Dessert
Asperge roomijs – rood fruit – witte chocolademousse
42,50 p.p.
Alleen op reservering.
2e Paasdag geen a la carte menu.
Koude voorgerechten
Brood 🌿
Met roomboter 5,80
Carpaccio rund
Runderhaas – rucola – truffelmayonaise – pijnboompitten – Parmezaan 15,50
Trio gerookte vis
Gerookte Noorse zalm – Hollandse garnalen – IJsselmeerpaling – toast 16,50
Oester Plateau Fine de Claire nr. 3
2 Sukiyaki – 2 gegratineerd – 2 Gin cumcumber 23,50
Steak Tartaar Brasserie style
Rauw runderbeef – truffelmayonaise – toast 17,50
Warme voorgerechten
Pomodori soep 🌿
Van “intense” tomaten – crème fraîche 8,50
Franse uiensoep 🌿
Rode uien – geratineerde kaas 10,00
Kreeftenbisque
Kreeft – room – vieux 14,50
Calamares fritti
Gefrituurde pijlinktvis – aioli 13,50
Scampi’s Uw Chef
Gesauteerde scampi’s – chiliroomsaus- brood 14,50
Harumaki 🌿
Japanse groenteloempia met glasnoedels met sesamsaus 13,50
Oesters Rockefeller
Gepocheerde Fin de Claire (6) – spinazie – Hollandaisesaus 21,50
Hoofdgerechten vlees
Tournedos
Black Aberdeen Angus tournedos (200 gram) van de grill, met pepersaus of bearnaisesaus 34,50
Steak de jus
In de pan gebakken biefstuk van de haas in de jus – brood 29,50
Diamanthaas
Rosé gebakken van de grill – pepersaus of bearnaisesaus 29,50
Beef Sesam
Gesauteerde biefstukreepjes – paprika – Japanse sesam – ketjap 28,50
Chicken piri piri
Krokante kippendij – Portugese piri piri – Aioli 24,50
Kaashaas
Filet varkenshaas – honing-mosterdsaus – kaas 28,50
Kids menu 🤡
Frietjes – mayonaise – appelmoes en een keuze uit Kipnuggets of spareribje, frikadelstukjes, kaassouffle 8,50
Hoofdgerechten vis & vegetarisch
Gamba’s Black Tiger
Grote gamba Wild Catch – knoflook – chilisaus 29,50
Kreeft Thermidor
Hele kreeft (400 gram) – kreeftsaus – gegratineerde kaas – pasta 42,50
Saumon royal
Zalm – Hollanse garnalen – Holandaisesaus 28,50
Bejitarian Sesam 🌿
Gesauteerde Jackfruit, paprika – Japanse sesam – ketjap 26,50
Lasagne bolognese verde🌿
Pasta – vegetarische Bolognese verde – tomatensaus – mozzarella 25.50
Hoofdgerechten Spareribs
De specialiteit van het huis. Beoordeeld met “van formidabele kwaliteit”. Mals gegaard volgens de Slow Cooking methode waardoor ze zo van het bot vallen. Deze onvergelijkbare bereidingswijze maakt deze spareribs ook zalig voor liefhebbers van vlees die niet van kluiven of botjes houden.
Smaken: Zoet – Pittig – Piri piri – Smokey – Jack Daniels – Sesam.
De spareribs worden geserveerd met verse friet, mayonaise en evt. groene salade.
Baby Spare Ribs
Baby Back Ribs van het Brabants varken
- Small (½ streng) 19,50
- Medium (1 streng) 24,50
- Large (1½ streng) 27,50
Proeverij Baby Back spareribs in alle smaken
- Magnum (3 strengen) voor 2/3 personen 49,50
- Metuzalem (6 strengen) voor 4/5 personen 99,50
- Balthazar (9 strengen) voor 6/8 personen 149,50
- Melchior (12 strengen) voor 9/11 personen 199,50
Iberico Spareribs
Baby Back Ribs van Patta Negra Iberico varken uit de Spaanse provincie Extremadura.
- Small (½ streng) 26.50
- Medium (1 streng) 31.50
- Large (1 ½ streng) 36.50
Kalfs Spareribs
Short Ribs van Nederlandse runderen (met vetrand)
- Small (½ “wide cut” streng) 24.50
- Medium (1 hele “wide cut” streng) 29.50
- Large (1 ½ “wide cut” streng) 34.50
Chicken Ribs
American Style Slow cooked chicken
- Small (2 stukken) 18.50
- Medium (4 stukken) 22.50
- Large (6 stukken) 27.50
Desserts
Aardbeien Symphony
Verse aardbeien – witte chocolademousse – sprits crumble – appelcocktail – room 10,50
Tiramisu Limoncello
Room – Mascarpone – limoncello – 9,50
Bounty Delight
Kokosmousse – chocolademousse – room 8,50
Golden globe
Chocolade – chocomousse – witte chocoladesaus – karamel – room 11,50
Bloedsinaasappel merengue
Sorbetijs – merengue – aardbeiensaus – room 9,50
Cremé brulee
Custardpudding – gekarameliseerde suiker 10,50
Happy kidsbeker 🤡
Vanille ijs – spekkies of Smarties of chocoladesaus 5,50
Dessertwijn
Moscato Giallo Castel Firmian Proevertje 3,50 Glas 6,00
Dessertsherry
Valdespino Pedro Ximenez “El Candado” Proevertje 4,50 Glas 7,50
After dinner coffee
Irish coffee – Jameson whiskey 9,50
Italian coffee – Amaretto 9,50
French coffe – Cointreau 9,50
Spanish coffee – Tia Maria 9,50
Kiss of fire – Cointreau – Tia Maria 9,50
Koffie & Thee
Koffie / espresso / Koffie decafé 3,75
Cappuccino / Cappuccino decafé / Latte Macchiato / dubbele espresso 4,75
Thee 3,75
Verse muntthee 4,75
Likeur & cognac
Amaretto 4,50
Cointreau 4,50
Tia Maria 4,50
Baleys 4,50
Licor 43 4,50
Limoncello 4,50
Cognac Courvoisier VSOP 6,50
Cognac Courvoisier XO 10,50