Menukaart Restaurant

Op de kaart van restaurant Uw Chef in Tricht staan heerlijke gerechten waarbij de Frans/Amerikaanse keuken het uitgangspunt is. Met oosterse en Italiaanse invloeden, zonder fratsen en met pure passie en beleving.

Paasmenu met asperges

10 april 2e Paasdag

Amuse
Witte asperges – Parmaham – ei – Tonnata

Voorgerecht
Pasteitje – asperges
Met Hollandse garnalen of beenham

Tussengerecht
Asperge roomsoep – sinaasappelolie

Hoofdgerecht
Asperges – zacht eitje – beurre blank
met beenham of zalm of varkens haas of diamanthaas

Dessert
Asperge roomijs – rood fruit – witte chocolademousse

42,50 p.p.

Alleen op reservering.
2e Paasdag geen a la carte menu.

 

Koude voorgerechten

Brood 🌿
Met roomboter 5,80

Carpaccio rund
Runderhaas – rucola – truffelmayonaise – pijnboompitten – Parmezaan 15,50

Trio gerookte vis
Gerookte Noorse zalm – Hollandse garnalen  – IJsselmeerpaling – toast 16,50

Oester Plateau  Fine de Claire nr. 3
2 Sukiyaki – 2 gegratineerd  – 2 Gin cumcumber 23,50

Steak Tartaar Brasserie style
Rauw runderbeef – truffelmayonaise – toast 17,50

Warme voorgerechten

Pomodori soep 🌿
Van “intense” tomaten – crème fraîche 8,50

Franse uiensoep 🌿
Rode uien – geratineerde kaas  10,00

Kreeftenbisque
Kreeft – room – vieux 14,50

Calamares fritti
Gefrituurde pijlinktvis – aioli 13,50

Scampi’s Uw Chef
Gesauteerde scampi’s – chiliroomsaus- brood 14,50

Harumaki 🌿
Japanse groenteloempia met glasnoedels met sesamsaus 13,50

Oesters Rockefeller
Gepocheerde Fin de Claire (6) – spinazie – Hollandaisesaus 21,50

Hoofdgerechten vlees

Tournedos
Black Aberdeen Angus tournedos (200 gram)  van de grill, met pepersaus of bearnaisesaus 34,50

Steak de jus
In de pan gebakken biefstuk van de haas in de jus – brood 29,50

Diamanthaas
Rosé gebakken van de grill –  pepersaus of bearnaisesaus 29,50

Beef Sesam
Gesauteerde biefstukreepjes – paprika – Japanse sesam – ketjap 28,50

Chicken piri piri
Krokante kippendij – Portugese piri piri – Aioli 24,50

Kaashaas
Filet varkenshaas – honing-mosterdsaus – kaas 28,50

Kids menu 🤡
Frietjes – mayonaise – appelmoes en een keuze uit Kipnuggets of spareribje, frikadelstukjes, kaassouffle 8,50

Hoofdgerechten vis & vegetarisch

Gamba’s Black Tiger
Grote gamba Wild Catch – knoflook – chilisaus 29,50

Kreeft Thermidor
Hele kreeft (400 gram) – kreeftsaus – gegratineerde kaas – pasta  42,50

Saumon royal
Zalm – Hollanse garnalen – Holandaisesaus 28,50

Bejitarian Sesam 🌿
Gesauteerde Jackfruit, paprika – Japanse sesam – ketjap  26,50

Lasagne bolognese verde🌿
Pasta – vegetarische Bolognese verde – tomatensaus – mozzarella 25.50

Hoofdgerechten Spareribs

De specialiteit van het huis. Beoordeeld met “van formidabele kwaliteit”. Mals gegaard volgens de Slow Cooking methode waardoor ze zo van het bot vallen. Deze onvergelijkbare bereidingswijze maakt deze spareribs ook zalig voor liefhebbers van vlees die niet van kluiven of botjes houden.

Smaken: Zoet – Pittig – Piri piri – Smokey – Jack Daniels – Sesam.

De spareribs worden geserveerd met verse friet, mayonaise en evt. groene salade. 

Baby Spare Ribs
Baby Back Ribs van het Brabants varken

  • Small (½ streng) 19,50
  • Medium (1 streng) 24,50
  • Large (1½ streng) 27,50

Proeverij Baby Back spareribs in alle smaken

  • Magnum (3 strengen) voor 2/3 personen 49,50
  • Metuzalem (6 strengen) voor 4/5 personen 99,50
  • Balthazar (9 strengen) voor 6/8 personen 149,50
  • Melchior (12 strengen) voor 9/11 personen 199,50

Iberico Spareribs
Baby Back Ribs van Patta Negra Iberico varken uit de Spaanse provincie Extremadura.

  • Small (½ streng) 26.50
  • Medium (1 streng) 31.50
  • Large (1 ½ streng) 36.50

    Kalfs Spareribs
    Short Ribs van Nederlandse runderen (met vetrand)

    • Small (½ “wide cut” streng) 24.50
    • Medium (1 hele “wide cut” streng) 29.50
    • Large (1 ½ “wide cut” streng) 34.50

    Chicken Ribs
    American Style Slow cooked chicken

    • Small (2 stukken) 18.50
    • Medium (4 stukken) 22.50
    • Large (6 stukken) 27.50

     

    Desserts

    Aardbeien Symphony
    Verse aardbeien – witte chocolademousse – sprits crumble – appelcocktail – room  10,50

    Tiramisu Limoncello
    Room – Mascarpone – limoncello – 9,50

    Bounty Delight
    Kokosmousse – chocolademousse – room 8,50

    Golden globe
    Chocolade – chocomousse – witte chocoladesaus – karamel – room 11,50

    Bloedsinaasappel merengue
    Sorbetijs – merengue – aardbeiensaus – room 9,50

    Cremé brulee 
    Custardpudding – gekarameliseerde suiker 10,50

    Happy kidsbeker 🤡
    Vanille ijs – spekkies of Smarties of chocoladesaus 5,50

    Dessertwijn
    Moscato Giallo Castel Firmian    Proevertje  3,50  Glas 6,00

    Dessertsherry
    Valdespino Pedro Ximenez  “El Candado”  Proevertje   4,50  Glas 7,50

    After dinner coffee

    Irish coffee – Jameson whiskey 9,50
    Italian coffee – Amaretto 9,50
    French coffe – Cointreau 9,50
    Spanish coffee – Tia Maria 9,50
    Kiss of fire – Cointreau – Tia Maria 9,50

    Koffie & Thee

    Koffie / espresso / Koffie decafé 3,75
    Cappuccino / Cappuccino decafé / Latte Macchiato / dubbele espresso 4,75
    Thee 3,75
    Verse muntthee 4,75

    Likeur & cognac

    Amaretto 4,50
    Cointreau 4,50
    Tia Maria 4,50
    Baleys 4,50
    Licor 43 4,50
    Limoncello 4,50
    Cognac Courvoisier VSOP 6,50
    Cognac Courvoisier XO 10,50