Menukaart Restaurant

Op de kaart van restaurant Uw Chef in Tricht staan heerlijke gerechten waarbij de Frans/Amerikaanse keuken het uitgangspunt is. Met oosterse en Italiaanse invloeden, zonder fratsen en met pure passie en beleving.

Reserveren tafelen

Koude voorgerechten

Brood 🌿
Met roomboter 5,80

Carpaccio rund
Runderhaas – rucola – truffelmayonaise – pijnboompitten – Parmezaan 15,50

Carpaccio surf & turf
Runderhaas – rivierkreeft – Gamba – chimichurri-mayonaise – wasabi crackers – edamame 17,50

Zalm toast
Gerookte Noorse zalm – gekookt ei – kruidenkaas chimichurri – Noors Vikingbrood 14,50

Meloensoep
Koude meloensoep – grove peper – gedroogde Ardenne ham – wilde spinazie 13,50

Oester plateau Fine de Claire nr. 3
6 stuks natural 18,00

Warme voorgerechten

Pomodori soep 🌿
Van “intense” tomaten – crème fraîche 8,50

Franse uiensoep 🌿
Rode uien – geratineerde kaas  10,00

Calamares fritti
Gefrituurde pijlinktvis – aioli 13,50

Krokante Gamba’s Oriental
Gepaneerde gamba’s – taugé – chilisaus 14,50

Harumaki 🌿
Japanse groenteloempia met glasnoedels met sesamsaus 13,50

Bouillabaisse kroketten
Gevuld met ragout van vis, schaal en schelpdieren – rivierkreeft – wiri wirisaus 14,50

Hoofdgerechten vlees

Tournedos
Black Aberdeen Angus tournedos van de grill, met pepersaus of bearnaisesaus 34,50

Steak de jus
In de pan gebakken Black Aberdeen Angus tournedos in de jus – brood 34,50

Diamanthaas
Rosé gebakken van de grill –  pepersaus of bearnaisesaus 29,50

Beef Sesam
Gesauteerde biefstukreepjes – paprika – Japanse sesam – ketjap 28,50

Chicken piri piri
Krokante kippendij – Portugese piri piri – Aioli 24,50

Kids menu 🤡
Frietjes – mayonaise – appelmoes en een keuze uit Kipnuggets of spareribje, frikadelstukjes, kaassouffle 8,50

Hoofdgerechten vis & vegetarisch

Gamba’s Black Tiger (gepeld of ongepeld)
Grote gamba Wild Catch – knoflook – chili/roomsaus 29,50

Kreeft Thermidor
Hele kreeft (400 gram) – kreeftsaus – rivierkreeft – gegratineerde kaas – pasta  42,50

Salmon royal
Haasje van Noordzee zalm- rivierkreeft – Hollandaisesaus 28,50

Ravioli ‘d scampi
Garnalen ravioli- asperge – rivierkreeft – Hollandaisesaus 23,50

Vega reepjes Sesam 🌿
Gesauteerde vegareepjes, paprika – Japanse sesam – ketjap  26,50

Lasagne bolognese verde🌿
Pasta – vegetarische Bolognese verde – tomatensaus – mozzarella 25.50

Hoofdgerechten Spareribs

De specialiteit van het huis. Beoordeeld met “van formidabele kwaliteit”. Mals gegaard volgens de Slow Cooking methode waardoor ze zo van het bot vallen. Deze onvergelijkbare bereidingswijze maakt deze spareribs ook zalig voor liefhebbers van vlees die niet van kluiven of botjes houden.

Smaken: Zoet – Pittig – Piri piri – Smokey – Jack Daniels – Salty liquorice.

De spareribs worden geserveerd met verse friet, mayonaise en evt. groene salade. 

Spare Ribs
Baby Back Ribs van het Brabants varken

  • Small (½ streng) 19,50
  • Medium (1 streng) 24,50
  • Large (2 strengen) 39,50

Proeverij Baby Back spareribs in alle smaken

  • Magnum (3 strengen) voor 2/3 personen 59,50
  • Metuzalem (6 strengen) voor 4/5 personen 119,50
  • Balthazar (9 strengen) voor 6/8 personen 179,50
  • Melchior (12 strengen) voor 9/11 personen 239,50

Iberico Spareribs
Baby Back Ribs van Patta Negra Iberico varken uit de Spaanse provincie Extremadura.

  • Small (½ streng) 29.50
  • Medium (1 streng) 34.50
  • Large (2 strengen) 56.50

    Kalfs Spareribs
    Short Ribs van Nederlandse runderen (met vetrand)

    • Small (½ “wide cut” streng) 24.50
    • Medium (1 hele “wide cut” streng) 29.50
    • Large (2 “wide cut” strengen) 49.50

    Chicken Ribs
    American Style Slow cooked chicken

    • Small (2 stukken) 18.50
    • Medium (4 stukken) 22.50
    • Large (6 stukken) 27.50

     

    Desserts

    Aardbeien Symphony
    Verse aardbeien – witte chocolademousse – sprits crumble – appelcocktail – room  10,50

    Summer split
    Mandarijnenmousse – hangop – Split ice cream  9,50

    Bounty Delight
    Kokosmousse – chocolademousse – room 8,50

    Strawberry cheescake
    NY style cheescake – aarbeiencompote 11,50

    Bloedsinaasappel merengue
    Sorbetijs – merengue – aardbeiensaus – room 9,50

    Cremé brulee 
    Custardpudding – gekarameliseerde suiker 10,50

    Happy kidsbeker 🤡
    Vanille ijs – spekkies of Smarties of chocoladesaus 5,50

    Dessertwijn
    Moscato Giallo Castel Firmian    Proevertje  3,50  Glas 6,00

    Dessertsherry
    Valdespino Pedro Ximenez  “El Candado”  Proevertje   4,50  Glas 7,50

    After dinner coffee

    Irish coffee – Jameson whiskey 9,50
    Italian coffee – Amaretto 9,50
    French coffe – Cointreau 9,50
    Spanish coffee – Tia Maria 9,50
    Kiss of fire – Cointreau – Tia Maria 9,50
    Amadeus Royal – Mozart chocolade – malibu 10,50

    Koffie & Thee

    Koffie / espresso / Koffie decafé 3,75
    Cappuccino / Cappuccino decafé / Latte Macchiato / dubbele espresso 4,75
    Thee 3,75
    Verse muntthee 4,75

    Likeur & cognac

    Amaretto 6,50
    Cointreau 6,50
    Tia Maria 6,50
    Baleys 6,50
    Licor 43 6,50
    Limoncello 6,50
    Cognac Courvoisier VSOP 8,50
    Cognac Courvoisier XO 10,50

    Logo Uw Chef Tricht