Restaurant Uw Chef in Tricht

Je vindt restaurant Uw Chef in het centrum van het landelijk gelegen Tricht in de gemeente West Betuwe, tussen Culemborg, Geldermalsen, Leerdam en Tiel.

Reserveer een tafel

Adres

Uw Chef
Kerkstraat 14
4196 AB Tricht
Nederland

 

Openingstijden Catering

Dagelijks geopend voor bedrijfs- en partycatering.

Openingstijden Restaurant

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 17:00 – 23:00
Donderdag 17:00 – 23:00
Vrijdag 17:00 – 23:00
Zaterdag 17:00 – 23:00
Zondag 17:00 – 23:00

Buiten de reguliere openingstijden is het restaurant beschikbaar voor besloten bijeenkomsten. Bel of mail voor de mogelijkheden.

Contactformulier

Stuur ons een e-mail of gebruik dit contactformulier voor het aanvragen van informatie. Je ontvangt een kopie van de ingevulde gegevens op het ingevulde e-mailadres. Controleer je spambox als je dit niet binnen een uur hebt ontvangen.

Klik hier voor het maken van een restaurantreservering.

Algemene informatie

Je vindt restaurant Uw Chef in het centrum van het landelijk gelegen Tricht in de gemeente West Betuwe, tussen Culemborg, Geldermalsen, Leerdam en Tiel.

 • Allergie├źn en voedselintolerantie: wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie of-intolerantie en hebben een allergenenkaart met uitgebreide informatie over alle allergenen in onze gerechten. Informeer onze medewerkers als je een voedselallergie hebt. Wij helpen je dan bij het samenstellen van een juiste menukeuze. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken niet 100% uit te sluiten.
 • Ambiance: gezellig, informeel, huiselijk, kindvriendelijk, gezinsvriendelijk.
 • Betaalmogelijkheden: contant, pin (Maestro, V Pay, contactloos), G Pay, Apple Pay, creditcards (Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club, Union Pay), diverse cadeaubonnen en natuurlijk onze eigen dinerbonnen.
 • Cadeaubonnen & waardebonnen: wij accepteren Bongo (‘Romantisch etentje’ en ‘Tafel voor twee’, Diner Cadeau, Restaurantcadeau, Restaurant cadeau card, VVV dinercheque, Wonderbox (‘Diner voor twee’, Dineren in stijl’ en ‘High Wine’)
 • Dinerbon van Uw Chef: Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen: een dinerbon van Uw Chef. Bestel hier online en check hier je saldo.
 • Groepen en gezelschappen: ons restaurant heeft 40 zitplaatsen binnen, 12 op het terras, 60 personen bij feesten en partijen. Voor grote groepen is een reservering vooraf nodig.
 • Huisdieren: uw hulphond is in ons restaurant toegestaan. Overige huisdieren zijn toegestaan mits ze schoon, droog, aangelijnd en stil zijn. Maximaal 1 hond per tafel.
 • Openbaar vervoer: NS Station Geldermalsen (looproute 900m via het Trichtse voetpad). Arriva buslijn 262 tussen Station Geldermalsen en Tricht stopt bij het Dorpshuis aan de Prins Johan Frisoplaats (looproute 150m).
 • Parkeergelegenheid: …
 • Rolstoeltoegankelijkheid: ons restaurant is toegankelijk met een rolstoel. Er is helaas geen invalidentoilet.
 • Overige voorzieningen: wi-fi, terras, honden toegestaan, kinderstoel aanwezig.

 

Dinervoucher Restaurant Uw Chef Tricht
Logo Uw Chef Tricht