Spareribs van Uw Chef

Spareribs zijn de specialiteit van het huis en door gasten beoordeeld als “van formidabele kwaliteit”. Mals gegaard volgens de Slow Cooking methode waardoor ze zo van het bot vallen. Beschikbare smaken: Zoet – Pittig – Piri piri – Smokey – Jack Daniels – Sesam.

Het team van Uw Chef is in het bezit van een bijzonder en uniek recept. Een uit Las Vegas meegebrachte bereidingswijze voor slow cooked baby back ribs. Een zeer tijdrovende bereidingswijze maar met een fantastisch resultaat. Het eindeloze testen met smaakpanels en critici heeft zijn vruchten afgeworpen; de lekkerste spareribs komen uit Tricht. Overtuig jezelf.

Om het mogelijk te maken om de befaamde spareribs ook thuis te eten op bijvoorbeeld de barbecue of bij een etentje gewoon lekker uit de oven is er een webshop ingericht. De spareribs in restaurant-kwaliteit worden voorgegaard en vacuüm-diepgevroren in heel Nederland thuis bezorgd.

Doordat we klein en ambachtelijk blijven kunnen we echt aandacht aan ons product geven. Het resultaat is iets waar we enorm trots op zijn. 

Logo Uw Chef Tricht