Uw Chef Partycatering

Uw Chef verzorgt op elke locatie, de partycatering van ieder aangelegenheid in de regio Geldermalsen, Buren, Meteren, Culemborg en ruime omstreken. Alles goed geregeld inclusief borden, bestek en aankleding. En wij wassen af!

Buffetten

Uw familiefeest is bij ons in ervaren handen. We verzorgen elk, warm-, of koud buffet met verschillende thema’s. Italiaanse pasta’s, Spaanse tapas, Griekse mezze, Oosterse delicatessen, American spareribs of natuurlijk een traditioneel Hollands stamppottenbuffet.

Voor uw vriendinnen een High Tea’s organiseren dat volledig geserveerd wordt op traditioneel Engels servies. Compleet met bubbels of een passend wijntje. We maken er een onvergetelijke belevenis van. Laat je verrassen.

 

Hapjes

Voor kleinere feestjes of bijeenkomsten bieden we schalen met hapjes om af te halen of te laten bezorgen. De uitzonderlijke partyplanken en de ambitieuze salades zijn een lust voor het oog en een belevenis voor uw gasten.

Partypannen met warme hapjes, chickenwings of spare ribs in verschillende smaken. Voor uw gemak geleverd in een partypan en snel warm. Koude luxe hapjes, tapa’s of pincho’s?

Voor elke gelegenheid of gezelschap verzorgt Uw Chef, met veel plezier, de catering.

 

Texas Barbecue

Een belevenis voor gezelschappen vanaf 25 personen is de unieke enorme Texas Barbecue. Ideaal voor een tuinfeest, buurtfeest of bij de sportvereniging. Uw Chef parkeert de trailer bij je thuis en presenteert een variatie aan grote stukken heerlijk gegaard vlees.

De beroemde Spareribs van Uw Chef, grove worsten, varkensschouder, kippenbouten, huisgemaakte braadworsten of American Pulled Pork. Kompleet met voor- en nagerechten die passen bij het thema. Kortom, een compleet verzorgde BBQ incl. een grillmaster.

 

Spidini Barbecue

Deze originele Italiaanse Abruzzese designbarbecue op houtskool is geïmporteerd uit Italië. Uw Chef presenteert vanaf deze bijzondere bbq een fantastisch spiezenbuffet.

Italiaanse Arrosticini, Indonesische saté, Cevapcici uit de Balkan etc etc. Wil je een keer iets bijzonders? Bestel dan de Spiedini.