Facebook Instagram

Beoordelingen van Uw Chef Tricht

Recente recensies van Uw Chef Tricht

4 sterren na 124 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was echt niet lekker En frikadel was niet bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Om 17:50 kon ik mijn bestelling ophalen, alleen toen werden de frietjes pas in de frietpan gedaan. Als het heel druk ik snap ik dat, maar er was niemand anders..

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd netjes bezorgd

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de spareribs zijn echt heel goed. Ga ze wel zelf halen want bezorgen is niet altijd een succes. Dan is het helaas vaak koud.

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De frites was veel te zout!!

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, colleslaw was stukken beter dan vorige keer!!

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten prima. Maar afgesproken tijd is afgesproken tijd. Niet ruim 5 minuten extra laten wachten!!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

het eten was echt koud en de bozorgtijd ruim 20 minuten te laat sorry maar voor mij geen chef meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk !

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantasties

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is super lekker, maar ik had online besteld en het zou om 6 uur klaar zijn en het was pas om kwart over 6 klaar. Dan heeft online bestellen ook weinig zin.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdag 21 juni hebben wij een bestelling gedaan via de app. Ik kon aangeven hoe laat we het eten wilden hebben, 18.00 u gaf ik aan. Helaas werd het pas na 18.30 u geleverd, nadat ik gebeld had waar de bestelling bleef. Niet netjes en niet blij mee. De spareribs waren heel goed. De friet vonden wij minder goed, waarschijnlijk doordat ze in een afgesloten bakje zat. De friet in een open zak is beter denk ik.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer goed gegeten. Kwaliteit is goed. Als je extra wensen hebt is dat geen probleem.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 min te laat. friet was klam en lauw. waren de helft vergeten.spareribs waren heerlijk. Alleen als je echt spareribs wilt in de gemeente Geldermalsen.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wsren heel tevreden.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Dit hebben we echt nog nooit mee gemaakt.. maar de friet was helemaal slap en er zat geen smaak aan de spareribs echt zonde normaal zijn ze zo lekker en nu ......

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was goed bezorgd en het smaakte voortreffelijk.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldige malse spareribs.. aanrader!!!

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Fantastischhh!!

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spare-ribs, zoet en smokey, vielen mij erg tegen. De smaak van gekookt vlees was dominant. De frites waren niet knapperig vers en de cole-slaw ziet er niet appetijtelijk uit. Eigenlijk: jammer van mijn 35 euro

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was duidelijk te lang gebakken. Veel friet was heel bruin en hard. De snacks waren prima!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg vervelend, ik kan in geen enkel ander restaurant spare ribs meer bestellen. Nergens zo lekker als bij UwChef Tricht! Ongeëvenaard!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Burger was niet gaar en friet was lauw met veel "zwart" gebakken frietbrokken. Spareribs waren goed.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

we hebben 4x geprobeerd op de epp om te bestellen niet fijn

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Ondanks externe buiten de hun macht liggende hindernissen is het netjes en snel opgelost. Het eten was voortreffelijk

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op afgesproken tijd bezorgd. De spareribs waren heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar. Wij raden Uw Chef dan ook zeker iedereen aan.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles nog prima heet/warm toen het op tijd werd bezorgd! Klasse.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

de spearribs waren vleesig maar jammer waren lauw niet gewend van uw chef

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goede kwaliteit en keurig op tijd! Topservice

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd netjes op tijd bezorgd!...... o, nee zelfs 4 minuten eerder 👍👍

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goed! Zoals gevraagd patat zonder zout en de bezorging was keurig op tijd!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

De Spareribs waren zo mals, dat t vlees van t bot af viel. In tijden niet zo lekker gegeten. De combinatie van deze Spareribs met n pittige bite is een succes en zeker aan te raden. De zelfgemaakte frietjes waren heerlijk knapperig en zeer goed van smaak. Mijn complimenten

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging waardoor alles nog goed warm was. Zeker voor herhaling vatbaar

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer Lekker. Ik vond het wel een drempel dat ik alleen online kan bestellen. Telefonisch gaat het veel makelijker. Als ik de toekomst alleen via de app kan bestellen dan ga ik op zoek naar een andere cafetaria.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spare ribs waren weer super

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig en elke keer blijven wij ons verbazen hoe netjes alles is geregeld. De kwaliteit van het eten, klantvriendelijkheid en de professionaliteit waarmee de order wordt verwerkt verteld hun liefde voor het vak! Wij trots op deze vakmensen en hopen nog lang mogen genieten van hun frietjes!

Reactie van Uw Chef:Dankjewel voor deze leuke recensie.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en op tijd bezorgd 👍🏼👍🏼

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, ook tijd, beetje veel alleen. En de website is niet erg gebruiksvriendelijk

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed snel en Lekker

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté en de friet was heerlijk. De schnitzel was helaas taai en droog en had niet veel smaak. De kroketjes waren al koud. Dit zijn we niet gewend van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was alleen te laat maar verder goed te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke SpareRibs gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd netjes gebeld dat de bestelling later dan de geplande tijd zou worden bezorgd. Eten was weer goed.

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne service en zeer klant vriendelijk. De friet stoofvlees is een echte aanrader!

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Aan de kwaliteit niks op te merken, friet 1 keer niet gaar maar werd opgelost. De “bediening” daarin tegen viel me tegen. (Afhaal) Duurde 10 minuten voordat we geholpen werden en gedurende die 10 minuten werd er vooral veel geklaagd over hoe druk het was. Erg onprofessioneel als je het mij vraagt. Minder klagen, harder werken ;-).

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld toen was het lekker daarna nog een paar x dingen vergeten en vanavond sloeg alles sate kroketten slap en patat is meer lucht geweest en afval stukjes zonde

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Precies om half 7 was de bestelling klaar. De beste spareribs uit de omgeving? 100% waarheid. Echt een aanrader. Heerlijke cole salade en friet. Wij komen zeker vaker spareribs halen. Thx

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de app prima verzorgd en keurig op tijd klaar. Super handig die app.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen regelmatig via internet, en vinden het erg handig via deze manier. Staat altijd keurig op tijd klaar en echt heerlijke friet..

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon zo doorgaan, niets veranderen, wij genieten elke bestelling weer!!

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Super mals, de pittige spareribs hadden alleen echt pittiger gemogen. Maar absoluut voor herhaling vatbaar!!

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

super goed

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam te laat en had ook nog eens geen wisselgeld bij, hierdoor moest hij later nog terug komen. Friet daarentegen van perfecte kwaliteit.

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke knapperige frietjes.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Vandaag snitzel menu gegeten. Het stond al klaar bij ophalen. Maar het vlees was harstikke droog. En de korst droop van het vet. Jammer maar ik hou het bij de sparerips.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was bijna op tijd bezorgd, eten was goed warm en heerlijk.

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snitzel was erg taai friet erg lekker spare ribs heel vet maar goed gaar garnituur niet genoeg voor de porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitermate tevreden

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geenalles perfect heerlijk

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De telefonische bestellingen is zeer snel via thuisbezorging bezorgd.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was 25 min te laat. friet was koud. hiervoor al een keer spareribs besteld, deze waren heerlijk maar weinig. toen ik om meer vroeg moest ik een extra menu erbij bestellen. Laatste keer besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is volgens bestelling/afspraak afgewerkt.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was iets te hard

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering mooi op tijd, eten op prima temperatuur. Cafeteria met klasse, echt een aanrader!

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Personeel van vandaag in de cafetaria is erg gastvrij. Het eten was lekker maar had ietsjes warmer gemogen. Al met al lekker eten en een goede service. Tot de volgende keer.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het medium menu spareribs was wel weinig. er was misschien net 1 rib aanwezig. Wel veel friet en salade. De rib was van super kwaliteit.

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is opgegaan dus uitstekend.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en ook nog aan huis bezorgd

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging bijna half uur te laat dit zou op internetsite cq app aangegeven zijn, niets gezien. Twee keer gekeken niets gevonden. Shoarma menu niet compleet. Nabezorging vlug masr erg weinig had meer verwacht. De eerste keer dat we niet tevreden zijn. Eten was verder goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten had wat warmer gemogen, maar smaakte nog steeds goed.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste spare ribs die ik in Nederland gegeten heb. De kip was ook heel lekker en de patat is goed. Aanrader!

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd een feestje om de bestelling aan te nemen van Uw Chef. Het eten is van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Je merkt heel goed deze mensen hun vak verstaan: het eten wordt met zorg, professionaliteit en liefde verzorgd. Klasse!

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top! Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige spare-ribs en hamburgers, helaas geen pizza's

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd! Zoals gewoonlijk smaakte het weer helemaal top. Hier zullen we nog vaak blijven bestellen.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren beide burger koud in de kern. Deze hadden duidelijk niet lang genoeg op de plaat gelegen. Het broodje van de black angus wel, die was zwart geroosterd. Ben ik niet van jullie gewend, best een teleurstelling. Gezien de prijs verwacht ik dat het top is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartier te laat en de friet was bijna koud. De friet was wel lekker! Kippeling niet bijzonder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bon Chef! Elke keer weer smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van eten en bezorgding waren heel goed. Jammer dat de broodjes in cellofaan waren verpakt. Dit oogt minder uitnodigend dan op een grote schaal.

Reactie van Uw Chef:Hallo Gert, veel dank voor je reactie. Bij een grotere bestelling met verschillende broodjes en meerdere eters, verpakken wij, om hygiënische redenen, de broodjes per stuk. Iemand wil wel een een broodje verplaatsen. Bovendien blijven de broodjes langer vers en fris zodat bij een uitgelopen lunch men nog later kan genieten van een verse lunch. Bij een volgende bestelling kan je aangeven de broodjes liever niet per stuk verpakt te willen hebben. Met vriendelijk groet, team Uw Chef.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat is naar onze smaak veel te zout Verder alles goed

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt geweldige lekkere friet! De eigengemaakte frikandellen zijn ook een echte aanrader! Ik kom hier zeker vaker terug. Ik had het besteld via internet en ook betaald, dit werkte erg goed. Klein minpuntje: Ik had besteld voor 17:10 en volgens mij stond mijn bestelling om 17:00 al klaar :)

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord HEERLIJK

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke schotel smoky spare ribs besteld. Heerlijk vlees lekker gaar,het valt van het botje af... keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nalevering van missende bestelling was al onderweg tegen de tijd dat we erachter kwamen, heel goed geregeld!

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon goed ..

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs. Bezorger was zeer vriendelijk en keurig op de afgesproken tijd. Het eten was nog super warm. Dus voor herhaling vatbaar

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd. Top!

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten met een snelle bezorging

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keren in het restaurant gegeten en een paar keer laten thuisbezorgen was het eten minder dit keer Kan een keer gebeuren denk ik zo

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was echt een van de snelste die ik ooit heb meegemaakt de kwaliteit van het eten was ook super jullie hebben een vaste klant erbij

, 15-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en weer prima kwaliteit, top!

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na vorige week in het restaurant gegeten te hebben wilden we nu wat laten bezorgen En dat is net als het eten in het restaurant prima in orde goed eten met een goede service ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd. Eten was prima

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!! Heerlijke spare-ribs en snelle levering. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.